laat het werk moeiteloos doorlopen

interim­management: waarom kiezen voor een interim­manager

Is een van deze situaties op dit moment op de organisatie van toepassing?

Er is nog geen geschikte opvolger gevonden na het vertrek van de manager.
De huidige manager is langdurig ziek.
De huidige manager is met zwangerschapsverlof
Er vindt een grote verandering in het bedrijf plaats.
Dan schuif ik graag aan voor een vrijblijvend gesprek. Ik ben er voor zorgorganisaties die een motiverende en enthousiaste interimmanager zoeken, die in staat is een team, afdeling of locatie te begeleiden naar het werken vanuit vertrouwen, zelfstandigheid en enthousiasme. Zodat de kwaliteit die het team levert meer dan verdubbeld.

Wat kun je van mij verwachten?

Als manager ben ik in staat snel een objectief beeld te vormen van de plek waar ik word aangesteld. Mijn vertrekpunt is altijd het spreken van zoveel mogelijk medewerkers. Ik daag ze uit om hun ideeën met mij te delen over wat er al goed gaat, wat er beter kan en welke aanpak het beste voor iedereen werkt. 

Alles wat ik hoor en zie beschouw ik als bruikbare informatie om een organisatie verder te helpen. Hierdoor weet ik snel de vinger op de zere plek te leggen en tot oplossingen te komen. Oud-medewerkers noemen mij open en toegankelijk als manager en aanstekelijk in mijn creatieve manier van leidinggeven. Hierdoor voelen zij zich betrokken in het proces van het verbeteren van de teameffectiviteit.

“Door op een open en toegankelijke wijze koers te bepalen en professionaliteit de ruimte te geven, bevorder je de teamactiviteit”

Co-creatie en vertrouwen schenken

Ik geloof heilig in co-creatie, met als doel teams meer succes te laten boeken. Hiervoor plaats ik mezelf naast medewerkers en niet boven hen. Mijn managementstijl kenmerkt zich door een combinatie van vertrouwen schenken, daadkracht en doortastendheid. Met de blik op vooruitgang weet ik teams daarbij positief in beweging te brengen. Zo creëren we samen een fijne werkomgeving, waar medewerkers kunnen excelleren en de cliënttevredenheid omhooggaat.

“Ruth is een powervrouw die in haar kracht staat en doorpakt. Ze geeft op een bevlogen en no-nonsens manier leiding. Ze inspireert, raakt en beweegt mensen vanuit verbinding.”

Daisy van Nieuwenhuizen
Destijds Kwaliteits- en Opleidingscoördinator, FlexiCura

implemen­tatie behoefte?

Mag het aantal tevreden cliënten en medewerkers omhoog? Is er een wens voor een succesvolle implementatie van verandering?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!